این وبینار از ساعت 15 الی 16 در فضای مجازی و بستر اسکای روم تدارک دیده شد.
مطالب این وبینار مناسب برای دبیران مستندسازی انجمنهای علمی-دانشجویی و شرکتکنندگان گرامی اکثرا از این قشر بودند.
مدرس محترم خانم مریم امرایی (دانشآموخته کارشناسی ارشد رشته علم اطلاعات و دانششناسی دانشگاه الزهرا و خبرنگار) در ابتدای امر ضرورت این وبینار را به جهت ارائه راهکارهای مناسب برای ارتباط با خبرگزاری ها و انعکاس خبر در رسانه ها ذکر کردند.
در ادامه به ریشه شناسی و تعریف خبر پرداخته شد و وظایف خبرگزاریها و خبرنگاران در هر جامعه بررسی گردید.
در ادامه مباحث مرتبط با قسمت های مختلف خبرگزاری( نام خبرگذاری، گرایش سیاسی و ...)، بررسی راه های ارتباطی با خبرگزاری ها ( ادرس وبگاه، روابط عمومی خبرگزاری ها و ...)، بررسی دعوت نامه برای خبرگزاری ها(یک نمونه کامل گفته و بررسی شد)، انتشار اخبار و گزارش( به صورت نشر لحظهای و نشر بعد از اتمام برنامه)، بررسی سبک های گزارش نویسی( سبک خبری، سبک نگارشی و سبک روایتی) بیان شد.
از انجایی که سبک های گزارش نویسی در نوشتن خبر بسیار حائز اهمیت هستند انواع هر کدام از آن ها به صورت جامع معرفی شدند.بدین ترتیب انواع سبک های خبری شامل : هرم وارونه، روایت خطی، تاریخی با لید، بازگشت به عقب و خبر پیشرفته میباشد؛ انواع سبک نگارشی به صورت : توصیفی، نقادانه و تجویزی است و انواع سبک روایتی به صورت اول شخص، دوم شخص و سوم شخص میباشد.
در حین برگزاری وبینار مدرس گرامی با به اشتراک گذاشتن تجربیات خویش شرکت کنندگان را با مشکلات احتمالی در برقراری ارتباط با خبرگزاری ها آگاه کردند.
درانتهای مباحث وبینار نکات مهم و کاربردی در مورد نوشتن گزارش و خبر بیان شد و همچنین شرکتکنندگان پرسش های خود را بیان کردند.