۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۱ فروردين
بازنگری سرفصل رشته کارشناسی ارشد مطالعات آرشیوی
ارسال شده در تاریخ 1398/10/04

جلسه 121 گروه علم اطلاعات و دانش شناسی برنامه ریزی وزارت عتف و جلسه 4 کارگروه تخصصی برنامه ریزی و گسترش آموزش عالی علم اطلاعات و دانش شناسی سوم دی ماه 1398 با حضور دکتر عبدالحسین فرج پهلو عضو هیات علمی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شهید چمران، دکتر سعید رضایی شریف آبادی عضو هیات علمی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا (س)، دکتر معصومه کربلا آقائی کامران، مدیر گروه و عضو هیات علمی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا (س) ، دکتراحمد شعبانی عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان، در دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.

دکتر سعید رضایی شریف آبادی عضو هیات علمی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا (س) با اعلام این خبر گفت: در این جلسه راجع به موارد زیر بحث و تصمیم گیری شد:

1.گزارش دکتر نجلا حریری در خصوص مشاغل ذیربط با حوزه

2. گزارش دکتر فریده عصاره در خصوص شرایط احراز پستهای سازمانی

3. گزارش دکتر سعید رضائی شریف آبادی در خصوص شرایط و الزامات تاسیس دانشکده علم اطلاعات و دانش شناسی

سایر موارد مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:

ضرورت بازنگری سرفصل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد

با توجه به آماده شدن بازنگری کارشناسی ارشد مطالعات آرشیوی توسط دانشگاه الزهرا (س)، در جلسات آینده کارگروه پیشنهاد این دانشگاه بررسی خواهد شد.

در این جلسه دکتر معصومه کربلا آقائی کامران، مدیر گروه و عضو هیات علمی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا (س) گزارشی از بازنگری کارشناسی ارشد مطالعات آرشیوی را ارائه کرد.

برگرفته از www.lisna.ir

• 1_0