۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ فروردين
1397/12/15
هجدهمین جشنواره ملی پایان نامه های قرآنی
با توجه به ضرورت فرهنگ سازی قرآنی در دانشگاه ها و تقویت پژوهش های قرآن محور مبتنی بر روش های صحیح تحقیق در میلن دانشجویان،هجدهمین جشنوراه ملی پایان نامه های برتر قرآنی دانشجویان به اهتمام اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در فضای بخش دانشگاهی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار می گردد.
دانشجویان علاقمند که طی سال گذشته از پایان نامه خود دفاع نموده اند، میتوانند فایل الکترونیکی پایان نامه خود را تا تاریخ 15/02/1398 به دبیرخانه جشنواره به آدرس  quranmsrt.ir@gmail.com  ارسال نمایند.
اطلاعات تکمیلی از طریق پایگاه اطلاع رسانی www.quranmsrt.ir  قابل دسترس علاقمندان می باشد.
نشانی دبیرخانه جشنواره: تهران، شهرک قدس، خ خوردین، خ هرمزان، نبش پیروزان جنوبی، ساختمان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، طبقه 5، اداره پشتیبانی از فعالیت های دینی و قرآنی
تعداد بازدید: