۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۴ مرداد

دریافت گرنت بنیاد ملی علوم آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشکده

ارسال شده در تاریخ 1400/04/17
دریافت گرنت بنیاد ملی علوم آمریکا توسط دانش‌آموخته دانشکده

دکتر الهه حسینی دانش آموخته دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا(س) موفق به کسب گرنت آموزشی بنیاد ملی علوم امریکا شد.
این گرنت اموزشی با مشارکت بنیاد ملی علوم آمریکا (NSF) و اتحادیه آکادمیک علم داده (ADSA) برای برگزاری آنلاین مدرسه ای تابستانه (summer School) موسوم به S4 درحوزه Science of science در نظر گرفته شده است.
نام این گرنت «پژوهش مشارکتی: پویایی اجتماعی انتقال دانش از طریق نشر و راهنمایی علمی» است که برای برگزاری رایگان دو هفته ای مدرسه ای تابستانه صرف می شود.
گرنت مذکور به 57 متقاضی منتخب از بین 289 درخواست گرنت، اهدا می شود که توسط دانشگاه سیراکیوس (Syracuse University) میزبانی می گردد.
برندگان گرنت پژوهش مشارکتی پس از بررسی رزومه و انگیزه نامه همه متقاضیان، توسط داوران انتخاب شده اند که در میان آن ها، منتخبان با وابستگی سازمانی آمریکایی، هزار دلار نیز دریافت خواهند کرد.
موضوعات آموزشی این دوره، مباحث مرتبط با علم سنجی مانند کشف محاسباتی دانش، سوءرفتارهای پژوهشی و صداقت و امانت در پژوهش، مشکلات و فرصت های داوری های علمی، تحلیل های دسترسی آزد، اقتصاد علم و سیاست های علمی با استفاده از تکنیک هایی مانند یادگیری ماشینی، تحلیل شبکه، مصورسازی، و اقتصاد سنجی است.
دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی این موفقیت را به دکتر الهه حسینی و گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی تبریک گفته و برایشان آرزوی توفیق و سلامتی دارد.