۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۴ مرداد

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در مورد کد اخلاق

ارسال شده در تاریخ 1400/04/24
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در مورد کد اخلاق

جلسه پرسش و پاسخ در مورد کد اخلاق روز چهارشنبه 23 تیر ماه 1400 با حضور آقای دکتر محمدرضا صعودی؛ رئیس کارگروه تخصصی اخلاق در پژوهش دانشگاه الزهرا(س)  و رئیس محترم دانشکده، دکتر امیر غائبی و معاون محترم پژوهشی و اجرایی برگزار شد.
در این جلسه که حدود 40 نفر از اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضور یافتند، ابتد معاون محترم پژوهشی و اجرایی دانشکده -دکتر مهرانگیز پیوسته گر- توضیحاتی در مورد اخذ کد اخلاق و اصول کلی آن ارائه کردند؛ در ادامه رئیس محترم دانشکده- دکتر امیر غائبی- به آقای دکتر صعودی خوش آمد گفتند و از حضور ایشان در کارگاه کد اخلاق برای دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی سپاسگزاری کردند.
آقای دکتر صعودی نیز با توجه به استقبال اعضای دانشکده از این جلسه، درباره ضرورت دریافت کد اخلاق، مدارک مورد نیاز برای دریافت کد اخلاق وفرآیند آن توضیحاتی ارایه و در ادامه به سوالات حاضرین پاسخ گفتند.
  مشاهده ویدئو این وبینار

• اخلاق_0