۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور

«نفر اول» گزارش در بخش ویژه جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی

ارسال شده در تاریخ 1400/05/18
«نفر اول» گزارش در بخش ویژه جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی

خانم مریم امرائی، دانش آموخته کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا(س)، در بخش ویژه جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی موفق به کسب «نفر برتر نهایی» در رسته گزارش با عنوان «حمایت کافی در بدنه دولت برای کسب و کارهای جدید وجود ندارد» شدند.
✅به گزارش دبیرخانه دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی در بخش ویژه تعداد کل آثار دریافت شده1251 بودند.
طی فرایند غربالگری 1057 اثر به مرحله داوری راه یافتند.
که از این تعداد در بخش «اقتصاد دانش بنیان، جهش تولید و توسعه» و در رسته «گزارش» 5 اثر به مرحله نهایی داوری راه یافتند.
از تعداد 5 اثر در مرحله داوری نهایی، 1 نفر برتر نهایی معرفی شد.
مراسم اختتامیه جشنواره در تاریخ 17 مرداد ماه مصادف با روز خبرنگار برگزار و ظهر 18 مرداد ماه به اتمام رسید.

دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی این موفقیت را به خانم مریم امرائی و گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه الزهرا تبریک گفته و از درگاه ایزد منان آرزوی توفیق روز افزون برای ایشان دارد.