۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور

نصب QR code دسترسی به اطلاعات دانشکده در ورودی دانشکده

ارسال شده در تاریخ 1400/06/03
نصب QR code دسترسی به اطلاعات دانشکده در ورودی دانشکده

در راستای ثبت و حفاظت از تاریخ دانشگاه الزهرا (س) به عنوان بخشی از حافظه ملی، موزه و آرشیو دانشگاه در فعالیت‌های اخیر خود، اقدام به نصب پلاک برای برخی از مکان‌های تاریخی دانشگاه براساس اسناد تاریخی موجود آن از جمله سالنامه‌های آماری و کتاب‌های تاریخی کرده است.
دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی یکی از قدیمی‌ترین دانشکده های دانشگاه الزهرا(س) می باشد، چهارشنبه 3 شهریورماه 1400 به همت روابط عمومی  و موزه و آرشیو دانشگاه الزهرا(س) به QR CODE که با اسکن آن اطلاعات دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی از زمان تاسیس، قابل دسترسی است؛ مجهز شد.
همچنین آزمایشگاه روان شناسی دانشگاه الزهرا(مدرسه عالی دختران)که در سال 47-1346، در طبقه دوم ساختمان دانشکده روان‌شناسی ایجاد و دارای اتاق‌های متعددی جهت تحقیقات روان‌شناسی، مخزن آزمایشگاه و محل مخصوص نگهداری حیوانات برای مطالعه و تحقیقات روان‌شناسی حیوانی و غیره بوده است، نیز به QR Code  مجهز گردید.
همچنین علاقمندان می‌تواند از طریق آدرس زیر این اطلاعات را مشاهده نمایند.

• 2_0