۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور
آغاز سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ دانشجویان متقاضی حضور در بخش های ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور(دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی تحت پوشش وزارت علوم) ضروریست آثار خود را جهت داوری اولیه به دانشگاه محل تحصیل خود ارائه دهند.
 همچنین براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی این معاونت، زمان دریافت تمامی آثار در (بخش آوایی، هنری، ادبی، پژوهشی، فناوری) تا پایان مهرماه 1400 می‌باشد. تمام فایل های بخش های فوق الذکر باید پس از داوری اولیه در دانشگاه (به صورت مجازی) و بر اساس سهمیه دانشگاه (مندرج در آیین نامه) حداکثر تا تاریخ 1400/07/31 به دبیرخانه مرحله سراسری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارسال گردد. عدم ارسال فایل تا تاریخ مذکور به منزله انصراف دانشگاه از ادامه حضور در جشنواره می باشد. پس از ارزیابی فایل های ارسال شده، فهرست اسامی برگزیدگان بخش آوایی حداکثر تا تاریخ 1400/09/01از سوی دبیرخانه مرکزی مستقر در اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به دانشگاهها اعلام خواهد شد.همچنین محور و موضوع در رشته های حفظ و مقاله نویسی از 2 بخش نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و نیز دعا خوانی ویژه فرازهای صحیفه سجادیه متعاقبا" اعلام خواهد شد.

اداره فعالیت های قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری محورهای بخش های مختلف جشنواره سی و ششم قرآن و عترت دانشجویی را به شرح ذیل اعلام نمود.

تاریخ:
1400/06/11