۱۴۰۱ دوشنبه ۲۶ ارديبهشت

دریافت گرنت آموزشی مرکز مطالعات علم و فناوری (CWTS) دانشگاه لایدن توسط دانش‌آموخته دانشکده

ارسال شده در تاریخ 1401/01/14
دریافت گرنت  آموزشی مرکز مطالعات علم و فناوری (CWTS) دانشگاه لایدن توسط دانش‌آموخته دانشکده

دکتر الهه حسینی دانش آموخته دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا(س) موفق به دریافت گرنت آموزشی مرکز مطالعات علم و فناوری (CWTS) دانشگاه لایدن هلند شد.
این اسکالرشیپ پس از ارزیابی رزومه و امتیازدهی توسط داوران برای پنج نفر در نظر گرفته شده است.
گرنت آموزشی مذکور جهت شرکت در مدرسه تابستانه این مرکز اعطا شده که به مدت دو هفته به صورت آنلاین از تاریخ 20 ژوٸن تا 1جولای 2022 (30خردادتا 10تیر 1401) برگزار خواهد شد.
مدرسین این دوره آموزشی اساتید مرکز CWTS و چند سخنران مهمان هستند.
مباحثی مانند تحلیل شبکه، مصورسازی، استباط علی، و تحلیل پیشرفته داده در طول این دوره تدریس خواهد شد.
دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی این موفقیت را به دکتر الهه حسینی و گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی تبریک گفته و برایشان آرزوی توفیق و سلامتی دارد.