۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير

چاپ مقاله دانشجو دکتری رشته مشاوره خانم سیده ناهید حسینی نژاد و خانم دکتر رویا رسولی

ارسال شده در تاریخ 1401/04/01

مقاله دانشجو دکتری رشته مشاوره خانم سیده ناهید حسینی نژاد و خانم دکتر رویا رسولی در مجله New Ideas in Psychology با رتبه Q1 بر اساس رتبه بندی سایت Scimago Journal & Country Rank /SJRبه چاپ رسید.

مقاله حاضر با عنوان ویژگی های روانسنجی نسخه فارسی مقیاس اشتیاق می باشد، مقیاس اشتیاق (PS) یک مقیاس خودگزارشی برای سنجش اشتیاق است که با 8 گویه بر علاقه شخصی به یک حوزه/موضوع/مهارت تمرکز دارد.
هدف از پژوهش حاضر تعیین ویژگی های روان سنجی مقیاس در نمونه ایرانی و نمونه پژوهش شامل 684 نفر (377 زن و 307 مرد) بود.
نتایج پژوهش نشان داد که این مقیاس در نمونه ایرانی از ویژگی روان سنجی مطلوبی برخوردار است و می توان آن را در نمونه های ایرانی با اطمینان استفاده نمود.