۱۴۰۱ جمعه ۱۱ آذر

« کارگاه تربیت مشاور مهدکودک و مدرسه»

ارسال شده در تاریخ 1401/05/02
« کارگاه تربیت مشاور مهدکودک و مدرسه»

انجمن علمی دانشجویی روانشناسی تربیتی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) دانشگاه الزهرا (س)، « کارگاه تربیت مشاور مهدکودک و مدرسه» را با تدریس دکتر زهرا ترابی از روز 2 مردادماه 1401 الی روز 30 مرداد ماه 1401 (یکشنبه‌ها و چهارشنبه‌ها) از ساعت 18 الی 20 با حضور 126 نفر در فضای ادوبی کانت برگزار کرد.

مشاور مدرسه نقش کلیدی در بهبود شرایط تحصیلی دانش‌آموزان ایفا می‌کند. این کارگاه در مدت یکماه؛ روزهای یکشنبه و چهارشنبه برگزار شد. مخاطب این کارگاه دانشجویان، معلمان و مشاوران مدرسه بودند. در این کارگاه به وظایف مشاور و نحوه انجام وضایف به نحو احسن پرداخته شد. جلسات این کارگاه شامل آموزش تشکیل پرونده روانشناختی، آشنایی با تست‌های کاربردی،آموزش ارزیابی اولیه کودک، آموزش اصول مشاوره با والدین، آشنایی با انواع اختلالات، آشنایی با رویکردهای درمانی و معرفی بازی و کتاب بود. در هر جلسه به هر مبحث پرداخته و در کتاب‌های مرتبط معرفی شد. مدرس علاوه بر عناوین ذکر شده، نحوه شروع کار و مواجهه با چالش‌های احتمالی را به شرکت‌کنندگان آموزش داد. این کارگاه در روز یکشنبه 30 مردادماه 1401 به پایان رسید.