۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ فروردين
نشست صمیمانه اعضای دانشکده با زائران کربلا
ارسال شده در تاریخ 1397/08/29
روز دوشنبه 28 آبان ماه 97 اعضای دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی گرد هم آمدند تا زائران کربلا (راهپیمایان اربعین حسینی)خاطرات وحال و هوای معنوی حاکم براین راهپیمایی را با دیگرمشتاقان سهیم شوند.
 در ابتدای نشست خانم دکتر طیبه ماهروزاده ازاحوال معنوی کربلا در این روزها صحبت کردند ، سپس خانم دکتر ملوک خادمی اشکذری به بیان حال و هوای روحانی و همدلی در این راهپیمایی گفتند و پس از آن آقای دکتر علی ستاری احساسات و اتفاقات رخ داده در این راهپیمایی را مطرح کردند و به توجه به فلسفه چنین همایش و همبستگی جهانی اشاره کردند .خانم دکتر ماهروزاده با ویلچروآقای دکتر ستاری با دوچرخه در این راهپیمایی عظیم شرکت کرده اند . در ادامه خانم دکتر فرشته هاشمی عضو پیشکسوت گروه مدیریت و برنامه ریزی آموزشی دو قطعه ازدلنوشته هایشان در مورد کربلا (از کتاب کمند مهر که سروده خودشان است) برای حاضرین قرائت کردند . حسن ختام این نشست سخنان آقای دکترسعید رضائی شریف آبادی بود که با شورو حال خاص از خاطرات سفربا ارائه تصاویر و کلیپ های جالب ازبرخورد مردم کربلا با میهمانان امام حسین (ع) صحبت کردند ایشان و همه زائرین قصه اشتیاق و انتظار برای راهپیمایی سال بعد را بازگوکردند .

tempShow