دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی

ارائه‌خدمات‌اجتماعی‌داوطلبانه استادان گروه مدیریت و برنامه ریزی آموزشی

23 02 2020 00:00
کد خبر : 12502520
تعداد بازدید : 17

با هدف ارائه خدمات اجتماعی داوطلبانه و انجام مسئولیت اجتماعی دانشگاه در قبال جامعه، پژوهشکده زنان با همکاری اساتید محترم دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی روز دوشنبه 28 بهمن ماه 98 اقدام به برگزاری برنامه‌­های ذیل نمود:

*  نشست علمی با عنوان "آموزش مهارت‌­های زندگی به والدین دانش­‌آموزان پایه سوم و چهارم"  در سالن اجتماعات مدرسه ابتدایی دخترانه دکتر مریم میرزاخانی با مشارکت مدیر و معاونان مدرسه و با حضور دکتر افسانه نراقی‌­زاده عضو هیات علمی گروه مدیریت و برنامه­‌ریزی آموزشی دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی برگزار شد. ایشان ابتدا مراحل رشد هیجانی، شناختی، اجتماعی و خودپنداره دانش آموزان دوره سوم و چهارم ابتدایی مطرح شد و سپس مهارت های ارتباطی والدین و شیوه های فرزند پروری در جهت زمینه سازی خانواده سالم ارائه شد. در پایان والدین پرسش‌­های خود را مطرح کرده و مدرس محترم به آن‌ها پاسخ دادند. در پایان نشست ریاست و کادر اجرایی برنامه سرکار خانم دکتر مشکین‌­فام، سرکار خانم موسیوند و سرکار خانم شکری با اهدای لوح تقدیر و هدیه از مدرس قدردانی نموده و قول مساعد برای پیگیری چنین برنامه­‌هایی را به مدعوین دادند.
 
* دکتر پروین احمدی عضو هیات علمی گروه مدیریت و برنامه‌­ریزی آموزشی دانشکده علوم تربیتی و روان­‌شناسی کارگاهی با عنوان  "رویکرد تلفیقی در برنامه درسی" در جمع معلمان پایه­‌های دوم تا ششم دبستان دخترانه دکتر مریم میرزاخانی برگزار کردند. ایشان دیدگاه­‌های سنتی و نوین در برنامه درسی، مزایای رویکرد تلفیقی و یکپارچه‌­سازی در ارائه سرفصل دروس مختلف علوم، اجتماعی، ریاضی، قرآن، هدیه­‌ها و... را برشمرده، و ضمن پرسش و دریافت پاسخ از معلمان به مزایای ارزشیابی توصیفی در خدمت یادگیری اثربخش، رویکرد دروس مجزا، رشته‌­های موازی پرداختند و ظرفیت­های رویکرد تلفیقی در ایجاد ارتباط بین دروس در ذهن یادگیرنده، ارتباط دروس با دنیای واقعی و کاربردی­نمودن درمحتوای دروس را تشریح نمودند.
 
*  دکتر علی ستاری عضو هیات علمی گروه مدیریت و برنامه‌­ریزی آموزشی دانشکده علوم تربیتی و روان­‌شناسی کارگاهی با عنوان "آموزش تفکر به کودکان و نوجونان با رویکرد فلسفی" در پژوهشکده زنان برگزار کردند.
 
* دکتر فاطمه بیگم رضازاده عضو هیات علمی گروه مدیریت و برنامه‌­ریزی آموزشی دانشکده علوم تربیتی و روان­‌شناسی کارگاهی با عنوان "تربیت جنسی" در پژوهشکده زنان برگزار کردند. ایشان ضمن اشاره به اهمیت تربیت جنسی کودکان و ارائه تعریفی از آن،آموزش والدین را در این زمینه بسیار با اهمیت دانستند و موارد کاربردی زیر را مطرح کردند؛
- نحوه پاسخگویی به سوالات جنسی کودکان
- مواردی که والدین باید رعایت کنند
- آموزش کودک برای درمیان گذاشتن مواردی که منجر به آزار کودک می شود.
 هرکدام از این موارد را به تفصیل مورد بررسی قرار دادند و با ارائه مثال به توضیح آن پرداختند.