دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی

برگزاری کارگاه پروپوزال نویسی

11 10 2020 00:00
کد خبر : 12507591
تعداد بازدید : 5

کارگاه پروپوزال نویسی با همکاری اتحادیه انجمن های علم اطلاعات و دانش شناسی وانجمن علوم تربیتی معاونت فرهنگی دانشگاه الزهرا در تاریخ جمعه 28 شهریور ساعت 18 تا 20 در بستر بیگ بلو باتن که از طریق سامانه رو برد فراهم شده بود برگزار شد.
در ابتدا مدرس این کارگاه خانم دکتر فریبا عدلی عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا با در مورد بالا بودن سطح کمیت میزان تالیفات بالا و پایین بودن کیفیت به دلیل رعایت نکردن یک سری موارد صحبت کردند. ایشان فرمودند ضمن رعایت ظاهر تالیفات علمی، مهم ترین قسمت آن، انتخاب موضوع مناسب است. سپس سر فصل های زیر را ارائه نمودند:
1.موضوع خود را چگونه بسازیم و آن را تبدیل به عنوان کنیم. 2. چگونه یک بیان مسئله قابل قبول را برا یداورها ارسال کنیم. 3. اهمیت و مرور پیشینه و منابع بحث های مختلف پروپوزال ( طرح سوال، فرضیه و ... ). ایشان تاکید بر آن داشتند که پژوهشگر خوب کسی است که داوما در حال مطالعه است. و در نهایت مدرس محترم، ارائه را اختصاص دادند به صحبت کردن درباره ی منابع. در مورد اینکه چه چیزهایی منبع به حساب می آید. همچنین در مورد پیشینه ی پژوهش نیز سخن گفتند.
لازم به ذکر است در این کارگاه تعداد 85 نفر ثبت نامی داشته و ما شاهد استقبال بسیار خوب دانشجویان از سراسر کشور در رشته های مختلف بودیم. همچنین میزان رضایت از این کارگاه بسیار بالا و از نظر شرکت کنندگان بسیار مفیدو کاربردی بود.