۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي

آیین افتتاح نمایشگاه آثار و رونمایی از کتاب مجموعه آثار طراحی لباس با رویکرد لباس اجتماع، مشاغل برگزار شد.

ارسال شده در تاریخ 1400/09/25
ساعت 16:09
آیین افتتاح نمایشگاه آثار و رونمایی از کتاب مجموعه آثار طراحی لباس با رویکرد لباس اجتماع، مشاغل برگزار شد.

به گزارش مریم صمدیان کارشناس مسئول رسانه و تبلیغات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س) آیین افتتاح نمایشگاه آثار و رونمایی از کتاب مجموعه آثار طراحی لباس با رویکرد لباس اجتماع، مشاغل با حضور خانم دکتر حق‌بین رئیس دانشگاه الزهرا(س)، خانم دکتر زینب صادقی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، آقای مهندس قادریان مسئول بسیج اصناف نساجی و پوشاک کشور وعضو کارگروه رفع موانع تولید، خانم دکتر خلج، مشاور امورزنان و خانواده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آقای دکتر اردوخانی معاون پژوهشی، آقای دکتر شاه‌آبادی معاون آموزشی، آقای دکتر فتاحی مدیر فناوری، خانم دکتر توسلی مدیر امورپژوهشی، آقای حجت الاسلام دکتر میرهادی معاون نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه الزهرا(س)، خانم دکتر طالب پور رئیس دانشکده هنر، آقای دکتر سلیمانی و آقای دکتر ندایی فرد از اساتید دانشکده هنر و تعدادی از مدیران، کارشناسان و دانشجویان و دیگر بازدید کنندگان در روز سه شنبه 23 آذرماه 1400در نگارخانه هنر دانشگاه الزهرا (س) برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س): این نمایشگاه که با هدف نمایاندن توانمندی اساتید و دانشجویان در ارائه طرح لباس اجتماع و مشاغل در راستای مبانی پوشش ایرانی اسلامی برگزار شده بود؛ توسط خانم ربابه غزالی عضو هیأت علمی گروه طراحی پارچه و لباس دانشکده هنر و با حمایت دکتر صادقی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا و همکاری تیمی دانشجویان گروه وانجمن علمی دانشجویی طراحی پارچه و لباس این دانشگاه برپاشده است.
موضوعات نمایشگاه و کتاب رونمایی شده حاصل از آن شامل؛ طراحی لباس اجتماع در موقعیت های پوشش برتر، مانتو، لباس های مناسبتی، لباس مشاغل در موقعیت های لباس کارمندی، کارمندان بانک، پرسنل هواپیمایی، پرسنل هتل، بیمارستانی، تاکسیرانی، ورزشی و لباس خدمات فنی بود که بسیار مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت.
خانم غزالی در آیین رونمایی این کتاب گفت: هدف ما طراحی لباس مناسب با جنس مطلوب برگرفته از فرهنگ ایرانی، متناسب با ارزش های دینی و فرهنگی برای زنان و مردان شاغل است چراکه کارمندان در سازمانهای دولتی، همگی دارای عنوانی ثابت هستند که از آنها به نوعی به عنوان کارمندان دولت یاد می شود، پس لازم است تا الگوی مجسم رفتاری و اخلاقی در ارتباط با مخاطب و ارباب رجوع باشند.
وی افزود: این درحالی است که پایش وضع موجود نشان می دهد که هرکدام از سازمان ها متناسب با شرایط خاص کاری خودشان، پوشش و لباسی را برای پرسنل خود انتخاب کرده‌اند یا هر فرد متناسب با فرهنگ خاص خانوادگی خود، هر لباس و پوششی را شایسته می داند بر می گزیند. این تنوع و نابسامانی، نشان دهنده نبود طرحی جامع برای ساماندهی لباس زنان ومردان شاغل است. ساماندهی لباس مشاغل می تواند به عنوان یکی از مهمترین ، پایه ای ترین و کلیدی ترین اقدامات برای ساماندهی مد و لباس در جامعه باشد.
عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: طراحی لباس اجتماع و مشاغل، خلق تنوع با الهام از نمودهای فرهنگی وکاربری راحت‌تر درروند جامعه، یکی از دغدغه های تخصصی در گروه طراحی پارچه ولباس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا بوده و هست که در این نمایشگاه و کتاب حاصل از آن با توجه به فرهنگ غنی ایرانی ونکات کاربردی درزمینه طراحی لباس اجتماع ولباس مشاغل به تصویر کشیده شده است.
وی بیشتر آثار نمایشگاه را خروجی آثار پروژه درسی کارگاه طراحی لباس 3 با عنوان طراحی لباس مشاغل برشمرد که تعداد کثیری از نمونه آثار 75 اثر طراحی لباس پس از داوری توسط اساتید گروه طراحی پارچه و لباس انتخاب و به نمایشگاه راه یافته اند.
خانم غزالی در پایان ضمن تشکر از حمایت های دلگرم کننده رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی و اجتماعی، ریاست، معاونین آموزشی و پژوهشی و اجرائی دانشکده هنر، مدیرگروه طراحی پارچه و لباس و دیگر دست اندرکاران و به ویژه تیم پرتلاش دانشجویی وانجمن علمی دانشجویی گروه طراحی پارچه و لباس، اظهار امیدواری کرد که مجموعه آثار خلق شده در قالب نمونه های تصویر سازی فنی آثار طراحی لباس اجتماع و مشاغل راهگشای پژوهشگران ودغدغه مندان حوزه طراحی پوشش و لباس در جامعه قرار گرفته و به صنایع مرتبط و بازار پوشاک راه یابد.

ارسال کننده:صمدیان
تعداد بازدید:651
تصاویر مرتبط:


    برچسب ها
    فیلم مرتبط
    فیلم مرتبط
    فیلم مرتبط
    صوت
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن:
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    دانشگاه الزهرا
    تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
    کدپستی :
    1993893973
    تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
     farhangi[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.