۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن

دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی

ژورنال کلاب تجربه زیسته فرآیند اجرای پژوهش یک پایان نامه روانشناسی تربیتی

انجمن علمی دانشجویی روانشناسی تربیتی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با مشارکت گروه روانشناسی تربیتی دانشگاه الزهرا (س)، « ژورنال کلاب تجربه زیسته فرآیند اجرای پژوهش یک پایان نامه » را با ارائه خانم حمیده سامانی

انجمن علمی دانشجویی روانشناسی تربیتی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با مشارکت گروه روانشناسی تربیتی دانشگاه الزهرا (س)، « ژورنال کلاب تجربه زیسته فرآیند اجرای پژوهش یک پایان نامه » را با ارائه خانم حمیده سامانی در 10 آبان ماه 1401 از ساعت 18 الی 20 با حضور 21 نفر از دانشجویان و 1 نفر از اساتید گروه روانشناسی تربیتی در فضای ادوبی کانت برگزار کرد.

نوشتن پایان نامه یکی از نگرانی های دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. علت این امر، وجود مشکلاتی بر سر راه انجام پایان نامه از جمله مشکل در انتخاب موضوع، تسلط اندک به حوزه روش تحقیق وغیره است. هر فردی ممکن است با هر کدام از این مشکلات در زمان اقدام به انجام پایان نامه مواجه شود. از این رو استرس و دغدغه های ذهنی به سراغ آنان می آید و فشار بسیار زیادی را متحمل می شوند. از این رو ارائه تجربه های شخصی دانشجویانی که با موفقیت این مقطع را پشت سر گذاشته اند ضمن آشنایی بیشتر دانشجویان با نحوه نوشتن پایان نامه منجر به کاهش اضطراب و نگرانی های ناشی از عدم آشنایی به مسیر نوشتن پایان نامه می شود. دراین جلسه خانم سامانی ضمن معرفی موضوع پایان نامه خود و ارائه تجربه شخصی اش از نوشتن پایان نامه در ادامه به توضیحاتی درموردانواع پایان نامه ها، فصول پایان نامه و نکات مهم درنوشتن پایان نامه ازجمله نحوه انتخاب موضوع، سایت های جست وجوگراختصاصی پژوهش، نحوه جست و جو با کلید واژه ها و غیره پرداخت.


تاریخ:
1401/08/18
تعداد بازدید:
1571
منبع:
فیلم مرتبط
صوت
انجمن روانشناسی تربیتی
دانشگاه الزهرا
تهران،خیابان ده ونک، روبروی درب اصلی دانشگاه‌الزهرا(س)، دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی
کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188049937+ فاکس : 982188041464+
                  edupsy@alzahra.ac.ir
                   
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.