۱۴۰۳ جمعه ۳۰ شهريور

بیستمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1398/09/27
بیستمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه الزهرا(س)

در بیستمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری از استادان پژوهشگر دارای بالاترین امتیاز پژوهشی تقدیر شد.
این مراسم در روز چهارشنبه 27 آذرماه 98 به منظور تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم دکتر مهناز ملانظری رئیس محترم دانشگاه، حاج آقا خان بیگی رئیس محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و دکتر اردوخانی معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه سخنرانی کردند.
 "معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، دکتر اردوخانی با ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی و فناوری دانشگاه طی یکسال گذشته و نحوه انتخاب پژوهشگران و فناوران منتخب سال جاری سخنان خود را آغاز کرد و در ادامه به وضعیت پژوهشی دانشگاه با نخستین حضور در سیستم های رتبه بندی جهانی مانند Round ، رتبه بندی موضوعی فنی و مهندسی تایمز با کسب رتبه مناسب، رتبه بندی های عصر طلایی و نیز صعود در رتبه بندی های دانشگاه های سبز جهان و سایر رتبه بندی ها مانند Publons، Transparent Google Scholar... اشاره کرد. همچنین بهبود وضعیت در میزان استنادات مقالات در پایگاه های جهانی WOS و SCOPUs و نیز ارتقای ، افزایش همکاری های بین المللی و بهبود رتبه در انواع شبکه های اجتماعی مورد تاکید قرار گرفت.
شایان ذکر است در مراسم تجلیل از پژوهشگر منتخب، جهت دستیابی به استانداردهای مناسب پژوهشی و شهرت دانشگاه سامانه آرشیو دیجیتال (Repository) با هدف بارگذاری مقالات، اسناد، مدارک رسانه ای اعم از صوت و تصویر، همایش ها، مجلات، دست نوشته ها، کارگاه ها و... اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی توسط رئیس دانشگاه رونمایی شد.   همچنین از سامانه علم سنجی در راستای شفاف سازی و دریافت مناسب تر وضعیت پژوهشی هر استاد اعم از تعداد مقالات یا میزان استنادات یا... در پایگاه های مختلف جهت ارتقای دانشگاه رونمایی به عمل آمد.در پایان سخنرانی، دکتر اردوخانی برای اولین بار به ارسال عملکرد پژوهشی اساتید اشاره کرد که به صورت کارنامک مستخرج از پایگاه تحلیل داده های کمی و کیفی  برای تمامی اعضای هیات علمی ارسال خواهد شد که طی آن اساتید می توانند وضعیت پژوهشی خود را به تنهایی، در مقایسه با دانشکده، دانشگاه و ایران مشاهده نمایند." http://research.alzahra.ac.ir
منتخبین دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی :
- دکتر عباس عبداللهی(پژوهشگر جوان دانشگاه)
- دکتر سیمین حسینیان (عضو هیأت علمی گروه مشاوره)
- دکتر رویا رسولی (عضو هیأت علمی گروه مشاوره)
- دکتر زهره خسروی (عضو هیأت علمی گروه روان‌شناسی)
- دکتر مهناز اخوان تفتی (عضو هیأت علمی گروه روان‌شناسی تربیتی)
- دکتر رقیه نوری پور (محقق پسا دکتری برتردانشگاه)
در این مراسم همچنین از دکتر طیبه ماهروزاده سردبیر محترم مجله علمی-پژوهشی اندیشه های نوین تربیتی و دکتر سیده منور یزدی سردبیر محترم مجله علمی-پژوهشی مطالعات روان شناختی تقدیر شد.
اعضای دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی ضمن تبریک به این عزیزان آرزوی توفیق روز افزون برایشان دارند.

ارسال کننده:

• 21_0
  • 22_0

فیلم مرتبط
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه الزهرا
تهران،خیابان ده ونک، روبروی درب اصلی دانشگاه‌الزهرا(س)، دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی
کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188049937+ فاکس : 982188041464+
                  edupsy@alzahra.ac.ir

تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.