۱۴۰۳ جمعه ۳۰ شهريور

مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری سال 1399 در دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1399/09/26
مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری سال 1399 در دانشگاه الزهرا(س)

در بیست و یکمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری از استادان پژوهشگر دارای بالاترین امتیاز پژوهشی تقدیر شد.
این مراسم در روز چهارشنبه 26 آذرماه 99 به منظور تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه
به صورت مجازی برگزار شد.
در این مراسم دکتر مهناز ملانظری رئیس محترم دانشگاه، حاج آقا خان بیگی رئیس محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و دکتر اردوخانی معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه و دکتر سمنانیان مشاور معاون وزارت عتف سخنرانی کردند.
 دکتر مهناز ملانظری، ضمن اشاره به شرایط کنونی ناشی از ویروس کرونا، پیرامون راه اندازی سریع آموزش مجازی و همچنین مهیا شدن زمینه های کار برای استادان و دانشجویان برای انجام امور پژوهشی و فعال بودن آزمایشگاه ها در طول این مدت توضیحاتی ارائه فرمودند.
 در ادامه دکتر یدالله اردوخانی به ارائه گزارشی از اقدامات معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه طی یک سال گذشته و دستاوردهای پژوهشیِ دورۀ گذار از کرونا پرداختند.

منتخبین دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی :
- دکتر سیمین حسینیان(پژوهشگر منتخب دانشگاه و و عضو هیات علمی دارای مقالات چاپ شده با نمایه JCR  با درجه Q1 و Q2)
- دکتر زهره خسروی (پژوهشگر منتخب دانشگاه)
- دکتر سعید رضایی شریف آبادی (پژوهشگر منتخب دانشگاه)
- دکتر مهناز اخوان تفتی (پژوهشگر منتخب دانشگاه)
- دکتر طیبه ماهروزاده (عضو هیأت علمی پیشکسوت نمونه)
- دکتر عباس عبداللهی (پژوهشگر برتر جوان دانشگاه در علوم انسانی و هنر)
- دکتر روشنک خدابخش (پژوهشگر برگزیده در زمینه کرونا)
اعضای دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی ضمن تبریک به این عزیزان آرزوی توفیق روز افزون برایشان دارند.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:
tempShow
فیلم مرتبط
دانشگاه الزهرا
تهران،خیابان ده ونک، روبروی درب اصلی دانشگاه‌الزهرا(س)، دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی
کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188049937+ فاکس : 982188041464+
                  edupsy@alzahra.ac.ir

تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.