۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي

برگزاری اولین همایش باشگاه مغز؛ تربیت مغزهای توانمند

ارسال شده در تاریخ 1403/06/08
ساعت 09:08
برگزاری اولین همایش باشگاه مغز؛ تربیت مغزهای توانمند

اولین همایش سالانه باشگاه مغز
اولین همایش سالانه باشگاه مغز و اولین دوره اهدای جوایز پژوهشگران علوم شناختی و اعصاب، با هدف  ارائه محتوای علمی و کاربردی و فراهم کردن فرصت‌های متنوع آموزشی و شبکه‌سازی در زمینه علوم اعصاب، مغز و شناخت در تاریخ 8 شهریور ماه 1403 برگزار شد.

🔰این همایش در چهار بخش متنوع اجرا شد:
بخش اول با سخنرانی دکتر حامد اختیاری عصب‌شناس شناختی، استادیار موسسه تحقیقات مغز لوریت آمریکا، برگزار کننده این همایش آغاز شد.
بخش دوم شامل سخنرانی‌های متعدد علمی اساتید در حوزه مغز و شناخت و جایگاه آن در مدارس و بطور کلی در جامعه بود.
بخش سوم این همایش به مراسم اعطای جایزه باشگاه مغز اختصاص داشت. در این بخش، نویسندگان مقالات برگزیده، معرفی و تندیس ویژه باشگاه مغز و لوح تقدیر خود را دریافت کردند.  
پژوهش های حیطه علوم شناختی و علوم اعصاب کاربردی در این همایش در پنج محور اساسی؛ کودکان و خردسالان، بالغین و بزرگسالان، بالینی، مدرسه و فناوری مورد ارزیابی قرار گرفت.
لازم به ذکر است در محور اول، طرح پژوهشی سرکار خانم نفیسه سادات نکوئی، دانشجوی دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه الزهراء، باهدف تقویت کارکردهای اجرایی و توانمندسازی شناختی کودکان، بعنوان طرح پژوهشی برتر برگزیده و مورد تقدیر قرار گرفت و از ایشان بابت فعالیت های علمی و پژوهشی و تلاش مستمر در این حوزه تقدیر و تشکر گردید.
اهدای جوایز این مراسم با حضور و همراهی جمعی از اساتید سرشناس و داوران شامل؛
دکتر حامد اختیاری، دکتر تارا رضاپور، دکتر جواد حاتمی، دکتر عباس حق پرست، دکتر مهدی شریف‌‍الحسینی، دکتر محمدرضا شالبافان، دکتر عطا پورعباسی، دکتر بهنام زمانیان، دکتر لیلا کاشانی وحید و سایر اساتید برگزار گردید.
این بخش با هدف تشویق پژوهشگران جوان در حوزه علوم‌شناختی و مغز، افزایش کیفی پژوهش‌های انجام‌شده در کشور­، ترویج نگاه کاربردی در بین جامعه پژوهشگران جوان کشور و ارتقای سلامت‌روان و توانمندی‌های نسل‌های آینده ایران­‌زمین، از سوی آکادمی باشگاه مغز بنیان­‌گذاری شده است.
بخش چهارم شامل رونمایی از جدیدترین کتاب‌های باشگاه مغز بود و با حضور مؤلفان و تصویرگران کتاب‌ها برگزار شد
در حاشیه این همایش، برپایی غرفه‌های متعدد فرصتی مناسب برای دسترسی به منابع آموزشی را فراهم آوردند و اساتید به گفت‌وگو و شبکه‌سازی با علاقمندان پرداختند.
🌐جهت مشاهده گزارش تکمیلی همایش کلیک کنید.
🆔@bashgahmaghz
ارسال کننده:
تعداد بازدید:374
تصاویر مرتبط:
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_olomtarbiati_block716
برچسب ها
فیلم مرتبط
فیلم مرتبط
فیلم مرتبط
صوت
دانشگاه الزهرا
تهران،خیابان ده ونک، روبروی درب اصلی دانشگاه‌الزهرا(س)، دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی
کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188049937+ فاکس : 982188041464+
                  edupsy@alzahra.ac.ir
                   
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.